Skip to content

Fysio Mijdrecht

Als fysio in Mijdrecht help ik je graag van je klachten af!

Heb jij pijnklachten of een sportblessure en belemmert dit jou in je sportactiviteiten? Als fysio in Mijdrecht help ik je graag van je klachten af! Bij behandelingen kijk ik verder dan alleen je enkel, knie of heup. Ik kijk namelijk naar het functioneren van jouw lichaam als geheel, want het lichaam is één keten waarin alles met elkaar in verbinding staat. Door een ‘Total Body Scan’ uit te voeren vinden we mogelijke oorzaken die ten grondslag liggen aan het ontstaan van de blessure en kunnen we hier samen aan gaan werken. In sommige gevallen is het nodig om eerst de randvoorwaarden te creëren voor jouw herstel door middel van manuele verrichtingen. Interesse gekregen in deze aanpak voor fysiotherapie in Mijdrecht? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw herstel.

Persoonlijke aandacht bij fysio in Mijdrecht

Als fysio in Mijdrecht help ik mensen met blessures en pijnklachten. De uitdaging voor mij is om iedereen wat te leren over hun lichaam. Daarnaast ga ik op zoek naar de juiste tools die ervoor zorgen dat jij weer klachtenvrij door het leven kunt gaan. Deze tools focussen zich vaak op het vergroten van mobiliteit en flexibiliteit. Deze twee begrippen zijn super belangrijk op het gebied van blessurepreventie en lichamelijke klachten. Door je spieren en gewrichten soepel te maken en te behouden neemt het risico op het lopen van blessures significant af. Heb jij pijnklachten of een blessure en wil je zo snel mogelijk jouw alledaagse bezigheden of sport weer kunnen oppakken? Neem vrijblijvend contact met mij op en we bekijken wat ik als fysio in Mijdrecht voor je kan betekenen!

Bas uit den Bogaard

Sportfysiotherapie, revalidatie en performance training

In mijn praktijk in Mijdrecht kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie. Als je op zoek bent naar sportfysiotherapie in Utrecht en omgeving ben je ook bij mij aan het juiste adres! Ik heb altijd al een grote dosis nieuwsgierigheid gehad voor de reden van bewegingen en de werking van ons bewegingsstelsel. Revalideren en sporten doe je immers niet alleen met je lichaam maar ook met je hoofd. Dit is de reden waarom ik het ook belangrijk vind om op psychologisch vlak te helpen bij sportfysiotherapie en revalidatie. Wil je beginnen met fysio in Mijdrecht waar de behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen! Bel naar +31 6 83 92 40 49 of mail naar info@bbfysio-sportperformance.com