Skip to content

Fysiotherapie Mijdrecht

Volgen van fysiotherapie in Mijdrecht en omgeving

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Mijdrecht en omgeving waar jouw persoonlijke doelen centraal staan? Als fysiotherapeut ben ik pas tevreden zodra jij met een glimlach kan vertellen dat je er beter of sterker door bent geworden. Daarnaast hoop ik dat jij tijdens het traject ook iets over je eigen lichaam te weten komt. Dit is de reden waarom de behandelingen altijd in overleg en in het belang van jouw persoonlijke doelen worden opgezet. Verder kun je op mijn behandellocatie in Mijdrecht naast fysiotherapie ook terecht voor revalidatie. Revalideren en sporten doe je niet alleen met je lichaam maar ook met je hoofd. Daarom vind ik het ook belangrijk om op psychologisch vlak te helpen met je revalidatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden tot het volgen van fysiotherapie in Mijdrecht? Of wil je meer weten over sportfysiotherapie in Utrecht en omgeving? Neem gerust contact met mij op!

Fysiotherapie Mijdrecht
Fysiotherapie Mijdrecht

Behandelmogelijkheden in Mijdrecht voor fysiotherapie

Alle vormen van fysiotherapie in Mijdrecht in mijn praktijk zijn gebaseerd op één visie die door alle behandelingen is verweeft. Ik ben ervan overtuigd dat de kracht om te herstellen zich bevindt in jouw lichaam. Je kunt je lichaam eigenlijk vergelijken met een fabriek. Als alles in balans is, dan werkt de fabriek optimaal en gaat het proces feilloos. Mocht er ineens iets uit balans raken, dan zal dit ook gevolgen hebben op andere plekken in de fabriek en zal de fabriek niet meer optimaal werken. Wanneer de balans weer wordt teruggevonden, door het defect aan te pakken, dan zal de fabriek weer optimaal gaan werken. Met andere woorden; ik zal altijd op zoek gaan naar het probleem in het lichaam. Dit proces kan ook elders in het lichaam plaats vinden dan waar de klachten zich uiten. Waar nodig zal ik bij de intake en het onderzoek het gehele lichaam meenemen. Meer weten over mijn werkwijze als fysio in Mijdrecht? Neem gerust contact met mij op!

Werkwijze bij fysiotherapie

Op basis van mijn visie ben ik er ook van overtuigd dat het probleem met name oplosbaar is door middel van beweging. Daarom zal het behandeltraject voor fysiotherapie in Mijdrecht voornamelijk bestaan uit oefeningen en kennis opdoen over bewegen, herstellen en je eigen lichaam. Waar nodig zullen we eerst de randvoorwaarden creëren door middel van manuele verrichtingen. Daarna zal voornamelijk jouw eigen lichaam het herstel moeten verrichten door het activeren en het bewegen van je lichaam. Heb je last van lichamelijke klachten? Maak direct een afspraak voor fysiotherapie in Mijdrecht en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.