Skip to content

Voetbal performance Training

Ben jij een voetballer die het verschil wilt maken tijdens je wedstrijden?

Bij B.B Fysio & Sport Performance ben jij dan aan het juiste adres. Door mijn ervaring in de (top)sport van afgelopen jaren kan ik jouw uitstekend helpen om jou sterker, sneller, explosiever, leniger en minder blessuregevoelig te maken.  Vooraf aan het Voetbal Performance programma zal er een uitgebreide intake en screening plaatsvinden. Het doel van de intake is om te kijken of jij bij het programma past en om te bepalen waar jouw beginniveau ligt. Hierdoor krijgt de fysiotherapeut jouw sterke en minder sterke punten van jouw lichaam in kaart en kan hier gericht op getraind worden. Er zal gedurende de 8 weken gewerkt worden aan de volgende punten;
Deze punten vormen de basis van jouw fysieke capaciteit. Jouw fysieke capaciteiten bepalen hoe jij presteert in de wedstrijden. Ben jij bereid om 8 weken intensief begeleidt te worden en te werken aan jouw fysieke vermogens? Meld je aan voor de groepstrainingen (4 personen per groep) of de 1-op-1 coaching!

Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan met (top)sporters en met name met voetballers.
Hiervoor heb ik twee seizoenen als fysiotherapeut gewerkt bij voetbalclub Argon voor de O23 (1e divisie) en O19 (3e divisie).
Daarnaast heb ik ook één seizoen als fysiotherapeut bij Ajax O11 gewerkt en heb ik mijn eindstage van een half jaar bij de jeugd van Ajax gelopen (O8 t/m O16). Tot slot heb ik het afgelopen jaren als sportfysiotherapeut ook veel (top)sporters mogen revalideren en coachen.

Voetbal Performance programma

Wat kun jij verwachten tijdens het programma? – uitgebreide intake en screening – 8 weken lang 1 uur per week begeleid trainen – 8 weken lang intensieve coaching – optie voor een persoonlijk trainingsschema – voorrang fysiotherapie bij oplopen van een blessure – kennis over slaap, herstel, voeding en belasting – praktische tools voor een versneld herstel en voor een optimale warming-up
8 weken begeleidt trainen in groepsvorm (4 personen)DuurPrijs
Voetbal Performance (Pakket 1)8 weken200
8 weken begeleidt 1-op-1 trainenDuurPrijs
Voetbal Performance ( Pakket 2)8 weken480